Skip to main content

PRIVACYVERKLARING

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT.

G.Wessels LETTERSCHILDER kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van G.Wessels LETTERSCHILDER en /of omdat u deze zelf bij het invullen van een Contactformulier op de website aan G.Wessels LETTERSCHILDER verstrekt

G.Wessels LETTERSCHILDER kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e.mailadres
- Uw IP adres

WAAROM G.WESSELS LETTERSCHILDER UW GEGEVENS NODIG HEEFT
G.Wessels LETTERSCHILDER verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt en/of om schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikbaar bent. Daarnaast kan G.Wessels LETTERSCHILDER uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van een opdracht, doorgaans bestaande uit Juridische dienstverlening.

HOELANG G.WESSELS LETTERSCHILDER GEGEVENS BEWAART
G.Wessels LETTERSCHILDER bewaart Uw gegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Als de opdracht is uitgeleverd en er zijn GEEN klachten zullen al Uw gegevens uit mijn bestand worden geruimd Uw gegevens zullen niet langer dan maximaal 1 jaar worden bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand is gekomen.

DELEN MET ANDEREN
G.Wessels LETTERSCHILDER VERSTREKT UW GEGEVENS NIET AAN DERDEN, of er moet een wettelijke verplichting voor zijn.

IN KAART BRENGEN WEBSITE BEZOEK
G.Wessels LETTERSCHILDER worden algemene bezoekgegevens bijgehouden waaronder uw IP ADRES VAN UW COMPUTER EN HET TIJDSTIP VAN OPVRAGING EN GEGEVENS DIE UW BROWSER MEESTUURT. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek en klikgedrag op de website, dit om de website te verbeteren als dit nodig mocht zijn, dit alles onder algehele anonimiteit van de bezoekers.

G,Wessels LETTERSCHILDER maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adword-advertentie van G.Wessels LETTERSCHILDER bij Google zoekresultaten zijn. De aldus verkregen informatie wordt met inbegrip van uw computer(IP-adres) overgebracht naar en door Google op geslagen op servers in de verenigde staten Lees hiervoor het privacybeleid van Google en Google Analytics hieraan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website wordt gebruikt en om rapporten over de website van G.Wessels LETTERSCHILDER te kunnen verstrekken en beter advies kunnen geven over de effectiviteit van onze campagnes te kunnen bieden.

G.WESSELS LETTERSCHILDER heeft Google geen toestemming gegeven om via G.Wessels LETTERSCHILDER de Verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken moet U hier een verzoek voor indienen bij G.Wessels Letterschilder www.letterschilder.com.

BEVEILIGEN
G.Wessels LETTERSCHILDER neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website G.Wessels LETTERSCHILDER maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als U de indruk heeft dat Uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik,of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door G.Wessels LETTERSCHILDER verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met G.Wessels LETTERSCHILDER (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
www.letterschilder is een website van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en is ook anders te bereiken.

Zie onder Postadres:
G.Wessels Gevestigd:
Koperslagerstraat 13
1445 CA te PURMEREND
Inschrijving KvK : NVT.
Tel 0299 640296
M 0651492871
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.